zamknij
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się na nasz newsletter
DARMOWA DOSTAWA OD 200 ZŁ
Masz pytania? Zadzwoń!
61 642 93 04
Pn do pt 7:00 - 19:00 Sb 6:00 - 15:00
img
Koszt dostawy
Przy zakupie powyżej 200zł
dostawa gratis
img
do kasy suma: 0,00 zł
Opinie
Średnia ocena: 9.9 Z 15 opinii
Nasi pracownicy nie ingerują w treści zamieszczonych przez klientów opinii. Wyjątkiem są opinie posiadające oczywiste nadużycia, umieszczone reklamy, linki do stron www, wulgaryzmy lub treści naruszające prawo.

Masz uwagi dotyczące jakości obsługi?
Napisz email na reklamacje@iwedkarski.pl , a wiadomość trafi do właściciela firmy oraz kierownika sprzedaży. Możesz też użyć formularza.
Dodaj nową opinie
Opinie klientów

Najpierw szybka i treściwa na chat, później szybkie zakupy, wysyłka w ciągu 3 dni była u mnie. dziękuję i do następnego razu.
wąski 2018-08-30

Wyborne zakupy

Sklep na wysokim poziomie, a obsługa dobrze zorientowana na nowości. Jestem tutaj zawsze dobrze obsłużony.
Erwin 2018-08-11

Dobry sklep
zemrowski 2018-07-13

FishHunteR

Sklep pierwsza klasa, spinninguję na fishuntery od mikado tutaj mają pełną ofertę i to w super cenie.
FishHunteR 2018-07-12

Nash instant

Promocja na kulki nash "kup dwie a trzecia paczka gratis" jest świetna. Kupiłem jak zawsze pewniaki (strawberry crush, pineaplle oraz krill i squid). Połapałem fajne ryby. Kulki polecam każdemu.
Nash<3 2018-06-26

Najlepszy sklep wędkarski

Mój ulubiony sklep - największy wybór sprzętu wędkarskiego. pozdrawiam Maras z Opolszczyzny!
Maras 2018-05-30

Majowka

Pomimo dużej ilości zamówień i tak wysłaliście mi paczkę na czas. Dziękuję.
Królewski 2018-05-10

mytol

jak zawsze wracam do was po przynety spinningowe. Ostatnio wybrałem za waszą namową mytola. Piękne okonie zameldowały się na nie. Dzięki.
wojtas 2018-04-23

Zadowolony

Kupiłem kulki nanobaits - świeże i w dobrej cenie. Polecam.
Zadowolony 2018-04-20

Wynegocjowałem na chat cenę za kołowrotki. Ekspresowo dotarły do mnie. Mega sklep.
Adik 2018-04-20

lubie ten sklep zawsze dobrze doradza dobre ceny
karpik 2018-03-05

mega sklep

rozmawiałem na chat z przemiłym panem. wszystko idzie ustalić, wysyłka szybka, towar pierwsza klasa. na pewno wrócę!
Marcinek 2018-02-21

Dobra firma

Kupiłem u was technium na 3 kołowrotki. Obawiałem się, ze tak niska cena spowodowana jest stara żyłka. Przyszła do mnie świeża żyłka. Szybka wysyłka, tanie zakupy. Niebawem zamówię kulasy na nowy sezon!
Karpiarz 2018-02-07

Bardzo dobry sklep

Polecam ten sklep.
Patryk Warchoł 2018-01-31

Polecam sklep iwedkarski.pl

Szybka dostawa
Andrzej 2018-01-31
Dołącz do naszej listy Newsletterów
Wyrażam zgode na wykorzystanie mojego adresu e-mail w celach marketingowych przez PRO-FISHING GROUP właściciela iwedkarski.pl
imgimgimg
(c) Copyright, Wszelkie Prawa Zastrzeżone dla iwedkarski.pl 2014
Projekt i realizacja: Maxsote.pl
img
img
Bestsellery
bestseller
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl